Home > Susan Moolenaar

Susan Moolenaar

Susan MoolenaarVoor ieder die wil investeren om het beste en mooiste uit zichzelf te halen zowel van binnen als van buiten ben ik beschikbaar. Met mijn academische kennis, levenservaringen en wijsheden leef ik mijn missie met een grandioos resultaat.

Mijn vreugdevolle ontwerpers en ondernemersgeest deel ik met ieder die dat wil. Restylen van jou leven op ieder gebied is wat ik te bieden heb met een fashionable en stylish accent met als doel ook persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik ben een hair-fashion stylist geef lezingen, trainingen, behandelingen, 1-op-1 coaching, visagie workshops en of events over kleur, vorm, styling, beweging en voeding.

Ik heb in mijn leven persoonlijke successen behaald. Als kind heb ik topsport beoefend. En later heb ik samengewerkt met grote bedrijven zoals Wella Nederland, Paul Gehring te Barcelona, Vivienne Westwood fashion designer zowel in London als Parijs, Monuta uitvaartverzorging, Style magazine Amsterdam en Shoeby.

Maar ook weet ik hoe het is om heel diep en van ver te komen, zelfs zover dat ik niet meer voelde wat ik deed en ik ernstig ziek werd en bijna niks meer kon. Dit zet ik nu in als inspiratie en kracht. Als je mijn persoonlijk verhaal wil lezen hierover ik ben een boek aan het schrijven dus dat komt nog.

Of als je met mij gaat samenwerken zal ik dit met je delen als je dat wil. Ik garandeer je dat als je wat bij mij afneemt je verzekerd bent voor een waanzinnige metamorfose of transformatie gericht op jouw persoonlijke doelen of zakelijke wensen. Zo kunnen we gaan voor gezamenlijk succes. Jij mag zelf kiezen.

Ga je met me mee Lets ride to be Awesome!!!

Afspraak maken

Wilt u meer weten over mijn diensten? Maak dan meteen een afspraak
Neem direct contact op
© 2021 One of me